fbpx

Váš specialista na starožitná svítidla

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Marek Pohunek
IČO: 87562979
se sídlem Pavlovská 522/31, 623 00 Brno – Kohoutovice

Kontaktní e-mail: info@starozitnasvitidla.cz


Jaké údaje a proč sbíráme

Kontaktování a poptávka

Na základě budoucího plnění smlouvy sbíráme jméno, e-mail, případně telefon, abychom mohli zodpovědět dotaz na produkty a služby a vyřídit poptávku.

Dotaz k produktu

Na základě budoucího plnění smlouvy sbíráme vaše jméno a e-mail, abychom vám mohli zodpovědět vaše dotazy ohledně produktů.

Objednávka

Z důvodu plnění smlouvy od vás sbíráme následující údaje: jméno, telefon, e-mail, název firmy a dodací adresu, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku.

Fakturace

Z důvodu zákonné povinnosti od vás sbíráme následující údaje: jméno, název firmy, IČO, DIČ, fakturační adresu, abychom vystavit a archivovat daňové doklady.

Upozornění na články

Na základě vašeho souhlasu, abychom vás mohl upozorňovat na nové články, sbíráme vaši e-mailovou adresu..

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktování, poptávka: po dobu 3 let.
  • Dotaz k produktu: po dobu 3 let.
  • Vyřízení objednávky: po dobu 3 let.
  • Fakturace objednávky: po dobu stanovenou zákonem.
  • Upozornění na články: po dobu 5 let.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • Marek Pohunek (IČO 87562979, se sídlem Pavlovská 522/31, 623 00 Brno – Kohoutovice) jako provozovatel webu.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.
  • Česká pošta, s.p. , (IČO 47114983 , se sídlem Politických vězňů 909/4, 110 00 Praha) jako dopravce.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Jaké soubory cookie používáme


Na co máte právo

Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto osobních údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 11.8.2018.

© Marek Pohunek | obchodní podmínky | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Dostávejte rady a tipy do e-mailuUpozorníme vás na nové články

Registrací dáváte souhlas se zpracováním vaší e-mailové adresy pro zasílání upozornění na nové články v blogu a akce v e-shopu po dobu maximálně 5 let. Odhlásit se můžete kdykoliv jediným kliknutím v každém e-mailu.

Zpracováváme vaše osobní údaje. Jak chráníme osobní údaje »