Váš specialista na renovaci starožitných svítidel

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Marek Pohunek
IČO: 87562979
se sídlem Pavlovská 522/31, 623 00 Brno – Kohoutovice

Kontaktní e-mail: info@starozitnasvitidla.cz


Jaké údaje a proč sbíráme

Kontaktování a poptávka

Na základě budoucího plnění smlouvy sbíráme jméno, e-mail, případně telefon, abychom mohli zodpovědět dotaz na produkty a služby a vyřídit poptávku.

Dotaz k produktu

Na základě budoucího plnění smlouvy sbíráme vaše jméno a e-mail, abychom vám mohli zodpovědět vaše dotazy ohledně produktů.

Objednávka

Z důvodu plnění smlouvy od vás sbíráme následující údaje: jméno, telefon, e-mail, název firmy a dodací adresu, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku.

Fakturace

Z důvodu zákonné povinnosti od vás sbíráme následující údaje: jméno, název firmy, IČO, DIČ, fakturační adresu, abychom vystavit a archivovat daňové doklady.

Upozornění na články

Na základě vašeho souhlasu, abychom vás mohl upozorňovat na nové články, sbíráme vaši e-mailovou adresu..

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktování, poptávka: po dobu 3 let.
  • Dotaz k produktu: po dobu 3 let.
  • Vyřízení objednávky: po dobu 3 let.
  • Fakturace objednávky: po dobu stanovenou zákonem.
  • Upozornění na články: po dobu 5 let.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • Marek Pohunek (IČO 87562979, se sídlem Pavlovská 522/31, 623 00 Brno – Kohoutovice) jako provozovatel webu.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.
  • Česká pošta, s.p. , (IČO 47114983 , se sídlem Politických vězňů 909/4, 110 00 Praha) jako dopravce.

Soubory cookie

Webové stránky používají soubory cookie a další související technologie. Tyto soubory také vkládají třetí strany. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

Zásady používání souborů cookie


Na co máte právo

Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto osobních údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 11.8.2018.

© Marek Pohunek | obchodní podmínky | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby